Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Stevens sluit einde van trainersloopbaan niet uit

Laatste update:

"Zo vlak voor Kerstmis ontsla je liever niet je trainer. Maar ik vind dat we de juiste beslissing hebben genomen. Iets klopte er niet meer tussen team en trainer", laat Tönnies optekenen. "Het verlies in Leverkusen (2-0 op 17 november, red.) was het begin en we moesten iets doen. Stevens is een aardige vent en hij heeft zich altijd in het belang van de club en het team opgesteld. Hij kon zich vinden in deze beslissing; hij kon de ploeg niet meer raken en dat zag hij zelf ook in."

Zelf denkt de Nederlander daar toch anders over. "Toen ik 's ochtends vroeg om kwart voor acht werd gebeld door de technisch directeur, Horst Heldt, om op het bureau te komen, wist ik hoe laat het was. Want normaal gesproken is hij nooit zo vroeg op de club", aldus Stevens tegen Voetbal International. "Het was een kort gesprek van vijftien minuten. Als je geen resultaat behaalt, kan dit gebeuren. Het is jammer, want ik had zeker nog het idee dat ik de groep kon bereiken." Volgens Stevens heeft hij niet gefaald. "Ook nu heb ik van waarde voor de club kunnen zijn. Zoals het behalen van de volgende ronde Champions League, het laten afvloeien van overbodige spelers, de verbeterde situatie in financieel opzicht. Dat we nu uit elkaar gaan is heel vervelend. Maar dit hoort ook bij mijn vak."

Update 19 december 00.10 uur - Stevens sluit einde van trainersloopbaan niet uit
Huub Stevens weet niet of hij nog bij een nieuwe club aan de slag zal gaan. De coach werd afgelopen weekend op straat gezet door Schalke 04 en sluit niet uit dat zijn trainersloopbaan ten einde is gekomen. "De kans bestaat dat het als trainer mooi is geweest. Mocht ik nog ergens in willen stappen, dan moet het wel héél bijzonder zijn", zegt Stevens in gesprek met Voetbal International.

Huub Stevens is terecht ontslagen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties