Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Stichtingsbestuur sc Heerenveen roept op tot vertrek voorzitter

Laatste update:

Het vertrek van Van der Wiel zou de club uit Friesland in financieel opzicht hard kunnen raken, want De Telegraaf meldt dat meer dan tien sponsoren hun lot hebben verbonden aan dat van Van der Wiel. Als laatstgenoemde wordt geschorst of ontslagen, weigeren zij nog langer geld in de club te stoppen.

Heerenveen zou op die manier ruim één miljoen euro kunnen mislopen, zo heeft de krant berekend. Van der Wiel claimt dat een deel van het bestuur achter zijn rug om heeft onderhandeld over een deal met een Chinese investeringsmaatschappij en omdat hij twijfelt over die samenwerking, zou hij naar eigen zeggen het veld moeten ruimen in het Abe Lenstra Stadion.

Update 9 oktober 13.10 uur - SC Heerenveen roept op tot kalmte: 'Ontzettend vervelend'
Het is onrustig bij sc Heerenveen. Voorzitter Jelko van der Wiel claimt dat een deel van het bestuur achter zijn rug om onderhandeld heeft met een Chinese investeringsmaatschappij en Van der Wiel zou moeten vrezen voor een vertrek. In het kielzog van Van der Wiel zouden tal van sponsoren overwegen te vertrekken bij de club uit Friesland. Via de officiële kanalen roept de club op tot kalmte. "We begrijpen de onrust, maar wij vinden het ontzettend vervelend dat mensen in hun privésituatie hiermee geconfronteerd worden", aldus Van der Wiel. Volgens de club zijn er zaken voorgevallen die absoluut niet passen bij sc Heerenveen.

Update 12 oktober 21.40 uur - Stichtingsbestuur sc Heerenveen roept op tot vertrek voorzitter
Als een verrassing komt het niet, maar het stichtingsbestuur van sc Heerenveen heeft in een open brief bevestigd dat men van mening is dat voorzitter Jelko van der Wiel moet vertrekken. "Het handhaven van de huidige situatie is geen optie", valt er in de verklaring te lezen. Op de aankomende aandeelhoudersvergadering wordt Van der Wiel mogelijk uit zijn functie ontzet, maar de datum van die meeting staat nog niet vast.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties