Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Stichtingsbestuur sc Heerenveen stelt zetels ter beschikking

Laatste update:

De conclusies en de adviezen van Vaessen en Koopmans zijn bindend, liet burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen in een eerder stadium al weten. Overigens was directievoorzitter Robert Veenstra al uit eigen beweging vertrokken bij sc Heerenveen, terwijl ook de raad van commissarissen al opstapte.

"Onder voormalig voorzitter Riemer van der Velde was er sprake van een behoedzaam financieel beleid. De periode daarna, onder leiding van Jan van Erve, Henk Hoekstra en Yme Kuiper noemen we periode van te hoge ambities", luidt een deel van het rapport. Veenstra, onder wiens leiding 'twee kampen' zijn ontstaan, maakte het volgens de stukken wel heel erg bont. Het personeelsbeleid wordt 'grillig' genoemd, er heerste een sfeer van angst en intimidatie, Veenstra wist geen verbinding te leggen tussen sponsoren en supporters, hij maakte zich schuldig aan onhoffelijk gedrag en zo gaat de lijst verder.

"In de functie van directeur hebben beide directieleden ernstig gefaald", staat er vervolgens, als het over Hansma en Steppé gaat. "De conclusie moet daarom zijn: er is voor hun geen draagvlak aanwezig binnen de organisatie." Wat de commissie onder meer bevreemdt is dat er geen samenwerking is tussen de directieleden en dat ze 'in deze hectische periode' allebei op vakantie zijn.

Update 26 juli 20.10 uur - Stichtingsbestuur Heerenveen stelt zetels ter beschikking
Het driekoppige stichtingsbestuur van sc Heerenveen heeft vrijdag direct zijn conclusies getrokken na de presentatie van het onderzoeksrapport van Jos Vaessen en Lense Koopmans. Bauke Koopmans, Mark Noordhoff en Anton Postma hebben hun zetels per direct ter beschikking gesteld. Het stichtingsbestuur blijft wel demissionair functioneren, tot drie nieuwe leden zijn benoemd die het geadviseerde nieuwe bestuursmodel moeten opzetten.

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties