Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Stoke City wacht op 'Messi van de Alpen': 'We zijn hoopvol'

Laatste update:

De 23-jarige vleugelaanvaller is zondagmiddag een aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Stoke City en Liverpool en dat duidt erop dat hij dicht bij een akkoord is met eerstgenoemde club. The Potters worden al langer aan de Zwitsers international gelinkt en lijken dus beet te hebben. Overigens werd Shaqiri in het verleden ook genoemd al versterking van Liverpool, maar dat lijkt niet meer aan de orde.

Ook Schalke 04 en Borussia Dortmund werden recentelijk genoemd als eventuele opties voor de behendige buitenspeler. De twee Duitse rivalen lijken de strijd om Shaqiri echter te moeten staken. De verwachting is dat Stoke City op korte termijn de komst van de speler zal aankondigen. De club van Erik Pieters, Ibrahim Afellay en Marco van Ginkel wordt voor Shaqiri na FC Basel, Bayern en Inter zijn vierde werkgever.

Update 9 augustus 21.05 uur - Stoke City wacht op 'Messi van de Alpen': 'We zijn hoopvol'
Stoke City hoopt de transfer van Xherdan Shaqiri snel af te ronden. De aanvaller zat zondag op de tribune bij de wedstrijd tegen Liverpool en manager Mark Hughes zei na afloop de onderhandelingen af te wachten: "We zullen zien wat er gebeurt. Soms gaat dit soort dingen heel snel en soms gaat zoiets heel traag, maar we zijn hoopvol", sprak Hughes op de persconferentie.

Wie zit daar op de tribune bij het duel tussen Stoke City en Liverpool? Xherdan Shaqiri! #opwegnaarengeland #inter #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


-
is Xherdan Shaqiri geschikt voor de Premier League?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties