Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Straf kost Huistra debuut als bondscoach in Indonesië

Laatste update:

Toen Huistra bij de bond kwam, stond de Oostenrijker Alfred Riedl nog aan het roer bij de ploeg. Hij werd na een paar maanden echter vervangen door Benny Dollo. In hem lijkt de bond te weinig vertrouwen te hebben voor de kwalificatieduels met Taiwan en Irak, dus is Huistra gevraagd om de boel op te pakken voor volgende maand.

Op 11 juni strijdt Indonesië in Taipei tegen Taiwan en vijf dagen later komt Irak op bezoek in Jakarta. Huistra is de vijfde Nederlandse bondscoach van Indonesië, dat momenteel volledig bestaat uit spelers die in eigen land actief zijn. Wim Rijsbergen was van 2011 tot 2012 de laatste. Henk Wullems (1996-1997), Frans van Balkom (1978-1979) en Wiel Coerver (1975-1976) gingen hem voor.

Update 3 juni 14.04 uur - Straf kost Huistra debuut als bondscoach in Indonesië
Pieter Huistra kan zijn debuut als bondscoach vergeten. De Aziatische voetbalbond (AFC) maakte woensdag bekend dat Indonesië is uitgesloten van deelname aan de kwalificatie voor het WK in Rusland. De Indonesische voetbalbond staat volgens de AFC te zwaar onder de invloed van de regering van het land. Politieke inmenging wordt door de overkoepelende organisaties, waaronder dus het AFC, streng afgekeurd.

Denk jij dat Indonesië de duels met Taiwan en Irak doorkomt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
52
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties