Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Straffen stapelen zich op voor probleemclub Standard Luik

Laatste update:

De wedstrijd werd eerst al gestaakt nadat de fans van Standard Luik zich hadden misdragen en daarna was het de beurt aan de supporters van Charleroi. Keeper Guillaume Hubert van Standard werd bekogeld en dat lieten de fans van Standard aan de andere kant niet op zich zitten. Zij gooiden bekers bier, aanstekers en sleutelhangers richting Charleroi-doelman Nicolas Penneteau.

Penneteau gooide een voorwerp terug het publiek in en dat was olie op het vuur. Na de 1-3 was Penneteau opnieuw aan de beurt, waarop Standard-trainer Aleksandar Jankovic zich met een megafoon richtte tot de supporters. Vervolgens was het weer de beurt aan de Charleroi-fans om zich te misdragen en toen vond Gumienny het mooi geweest.

Scheidsrechter Gumienny laat aan Sporza weten dat er al twee keer gewaarschuwd was oom geen objecten meer op het veld te gooien. De fans konden zich echter niet beheersen. "We konden de veiligheid van de spelers niet langer in gevaar brengen. Wat zijn de gevolgen voor de wedstrijd? Het is niet aan mij om te oordelen en een uitspraak te doen, dat is aan de voetbalbond: voortspelen, herspelen of stoppen."

Update 7 december 9.54 uur - Straffen stapelen zich op voor probleemclub Standard Luik
De Waalse clash tussen Sporting Charleroi en Standard Luik liep compleet uit de hand: de supporters misdroegen zich en de wedstrijd werd gestaakt. Standard Luik moest echter ook nog voor de geschillencommissie van de Belgische voetbalbond KBVB verschijnen voor ongeregeldheden rond een andere wedstrijd. Ook tegen KV Mechelen liep het uit de hand; Standard Luik moet door de onlusten rond die wedstrijd twee duels zonder publiek spelen, zo bericht Belga. Komende dinsdag verschijnt Standard opnieuw voor de commissie; dan voor de chaos rond het duel met Charleroi.

-
Wat moet de bond beslissen?

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
19
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties