Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Streep door schudden van handen bij derby Chelsea-QPR

Laatste update:

In 2004 werd de regel ingesteld dat spelers elkaar voor de wedstrijd de hand schudden. Ferdinand is na het incident met Terry naar de rechter gestapt en de zaak begint op 9 juli. Volgens zijn advocaten is het niet slim om nu de hand te schudden van Terry. QPR-manager Mark Hughes gaat vrijdag bij zijn selectie te rade om het ritueel mogelijk maar helemaal te schrappen, meldt de BBC.

Een aantal spelers tonen zich solidair met Ferdinand, terwijl een aantal anderen er niets op tegen hebben om wél de hand van Terry te schudden. Overigens weet Ferdinand dat hem op Stamford Bridge een vijandige ontvangst staat te wachten, want de supporters van Chelsea scharen zich massaal achter hun aanvoerder. Ferdinand twijfelt er echter niet over om niet mee te spelen: hij wil gewoon voetballen.

Update 26 april 23:15 uur - Streep door schudden van handen bij derby Chelsea-QPR
De Premier League heeft donderdagavond een streep gezet door het schudden van handen voorafgaand aan het duel tussen Chelsea en Queens Park Rankers. Dit vanwege het dispuut tussen John Terry en Anton Ferdinand. De Premier League heeft dit besloten na overleg met de clubs uit Londen.

Premier League
Chelsea
6 - 1
QPR

Meer nieuws

Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
3
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
4
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
15
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties