Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Strootman moet na derde operatie restant van seizoen missen'

Laatste update:

Volgens Corriere dello Sport is een nieuwe operatie niet ondenkbaar. Strootman heeft ondanks meerdere medische ingrepen nog altijd last van zijn knie en zijn club laat hem nu de keus: wachten op herstel, of kiezen voor een nieuwe operatie. Daarbij zou het in eerste instantie gaan om een kijkoperatie en later eventueel een nieuwe, zware ingreep aan het beschadigde gewricht.

De krant tekent daarbij wel aan dat Strootman onderzoeken in de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland én Italië achter de rug heeft, waar alle betrokken artsen afraadden om tot een nieuwe chirurgische ingreep over te gaan. AS Roma laat de keuze om die reden aan Strootman zelf. De ex-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV had zijn zinnen gezet op een rentree in de beginmaanden van dit seizoen, maar lijkt dat in ieder geval te kunnen vergeten.

Update 26 augustus 15.40 uur - 'Strootman moet na derde operatie restant van seizoen missen'
Het zou nog wel even kunnen duren voordat we Kevin Strootman weer in actie zullen zien. Corriere dello Sport meldde dinsdag al dat een nieuwe operatie niet ondenkbaar is en La Gazzetta dello Sport claimt nu dat Strootman bij een volgende ingreep aan zijn knie, de derde operatie in zeventien maanden tijd, het restant van het seizoen zou kunnen missen. Roma heeft in een reactie laten weten dat het niet op berichten uit de media wil reageren; het wachten is op een officieel statement van de hoofdstedelingen.

Denk jij dat Kevin Strootman ooit nog terugkeert op zijn oude niveau?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties