Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sunderland deelt 'woede en frustraties' van fans inzake Allardyce

Laatste update:

De Engelse voetbalbond heeft Sunderland verzocht om een gesprek met Allardyce. "Op Sams verzoek, hebben wij daar toestemming voor gegeven", luidt het statement op de officiële website van the Black Cats, die daarbij wel laten weten niet blij te zijn met het aanstaande vertrek van de manager.

"Sam is een belangrijk onderdeel van onze plannen. Na een extreem lastig seizoen, zijn we op zoek naar stabiliteit, zowel op als naast het veld. We willen dat hij manager blijft van onze club", klinkt het. "De aanhoudende speculatie over Sams positie is zeer schadelijk voor Sunderland, zeker in deze cruciale periode van het seizoen. We verzoeken de FA dan ook om snel met een oplossing te komen."

Update 20 juli 20.06 uur - 'Engelse bond presenteert Allardyce als nieuwe bondscoach'
Sam Allardyce wordt de nieuwe bondscoach van Engeland. Vrijwel alle Britse media stellen woensdag dat de manager van Sunderland binnen 24 uur wordt gepresenteerd als de opvolger van de na het EK vertrokken Roy Hodgson. Allardyce zou bij Sunderland vervangen moeten worden door David Moyes.

Update 20 juli 23.54 uur - Sunderland deelt 'woede en frustraties' van fans inzake Allardyce
Sam Allardyce lijkt donderdag als de nieuwe bondscoach van Engeland te worden aangekondigd. Ondanks de berichtgeving van Britse media probeert Sunderland er naar eigen zeggen een zo goed mogelijke deal uit te slepen, zo klinkt het in een statement via de officiële kanalen. "We zijn ons bewust van de enorme speculaties in de media, maar momenteel is Sam Allardyce nog steeds de manager van Sunderland. We delen de woede en frustraties van onze fans en willen hen graag verzekeren dat we er keihard aan werken om een zo goed mogelijke oplossing voor Sunderland te vinden."

Denk jij dat Sam Allardyce een goede bondscoach is?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties