Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Supercopa tussen Barcelona en Sevilla wordt afgewerkt in Tanger

Laatste update:

Daarmee wordt er gebroken met een traditie. De Super Cup wordt als sinds jaar en dag afgewerkt over twee wedstrijden, hetgeen ook de voorkeur van Sevilla had. "We wijzen het aanbod van de voetbalbond om één wedstrijd te spelen af en blijven bij ons standpunt om twee wedstrijden te spelen, omdat we respect hebben voor onze supporters en leden", had voorzitter José Castro eerder laten weten.

Het voorstel van de RFEF om de Super Cup over één wedstrijd te laten afwerken, was nochtans deels gedaan in het belang van Sevilla. De club uit Andalusië stroomt komend seizoen immers al in de tweede voorronde van de Europa League in, waardoor de ploeg een korte voorbereiding zal kennen. "We willen altijd meedenken over een oplossing, maar onze supporters gaan boven alles. De wedstrijd stond reeds gepland", zei Castro.

Maandagmiddag is dus echter toch besloten de strijd om Super Cup af te laten werken over één wedstrijd. Daarnaast heeft bondsvoorzitter Luis Rubiales laten weten dat 'de intentie is' om de wedstrijd te laten spelen in Tanger, Marokko. Barcelona won afgelopen seizoen de dubbel in Spanje, waardoor verliezend bekerfinalist Sevilla de tegenstander zal zijn in de Super Cup.

Update 9 juli 23.41 uur - Sevilla betreurt beslissing 'die alleen problemen van Barcelona oplost'
Sevilla heeft maandagavond in een statement op de clubsite duidelijk laten weten niet te spreken te zijn over 'de eenzijdige beslissing' om het format van de Spaanse Super Cup te veranderen. De Zuid-Spaanse club is niet van plan om het duel, dat waarschijnlijk in Tanger zal worden afgewerkt, te boycotten, maar wijst er wel op dat de Spaanse voetbalbond (RFEF) een beslissing heeft genomen die 'enkel en alleen de problemen van Barcelona oplost'.

Update 22 juli 15.00 uur - Supercopa tussen Barcelona en Sevilla wordt afgewerkt in Tanger
De Spaanse voetbalbond RFEF heeft zondagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat de strijd om de Spaanse Super Cup inderdaad wordt gespeeld in het Marokkaanse Tangier. Landskampioen Barcelona en verliezend bekerfinalist Sevilla treffen elkaar op zondag 12 augustus om 22.00 uur in het Stade Ibn Battouta voor de officiële opening van het Spaanse voetbalseizoen.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties