Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Supportershome Vak-P ook dicht tijdens laatste thuiswedstrijd

Laatste update:

Umut Ural, de advocaat van de supportersvereniging, vindt dat de gemeente zijn boekje te buiten is gegaan. Dat zei Ural woensdag in een kort geding dat de vereniging had aangespannen tegen de gemeente. De politie zegt te hebben gezien dat personen tijdens de wedstrijd tegen PSV regelmatig van en naar de tribunes liepen, mogelijk om drugs te dealen. Uit camerabeelden zou blijken dat er in De Grolsch Veste gedeald wordt op de tribunes en in de toiletten.

Advocaat Ural vindt gebeurtenissen op de tribunes en in de toiletten niet de verantwoordelijkheid van de supportersvereniging, maar van de club. Hij wekte de suggestie dat de gemeente niets wil doen om de club aan te pakken, vanwege de nauwe onderlinge banden. Ural stipte volgens de Volkskrant aan dat overal in het stadion drugs wordt gebruikt. "Maar alleen het supportershome wordt aangepakt."

De advocaat van de gemeente, Monique Blokvoort, zei dat burgemeester Onno van Veldhuizen niet de bedoeling heeft om 'te pesten'. "De vereniging is verantwoordelijk voor wat er in haar home gebeurt", gaf ze aan tijdens het kort geding. Van Veldhuizen verklaarde na de inval al dat criminele motorbendes als Satudarah, Saudara en OMG (Outlaw Motorcycle Gang) de macht over het honk hadden. Ze zouden het supportershome gebruiken als uitvalsbasis voor drugshandel.

Update 12 mei 14.24 uur - Supportershome van Vak-P ook dicht in laatste thuiswedstrijd
Het supportershome van Vak-P in De Grolsch Veste blijft zondag dicht tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. De rechter heeft besloten dat de gemeente Enschede juist handelde door het honk te sluiten, zo meldt RTV Oost. Volgens de rechter heeft Vak-P geen goede tegenargumenten.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties