Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Suárez krijgt donderdagmiddag duidelijkheid van CAS

Laatste update:

Daniel Cravo, advocaat van de Uruguayaanse voetbalbond, wees erop dat de FIFA een fout zou hebben gemaakt door de bijtincidenten van Suárez in dienst van Ajax en Liverpool bij de zaak te betrekken. Daardoor zou de straf te hoog zijn uitgevallen, terwijl het incident in het shirt van Uruguay beoordeeld had moeten worden als een op zichzelf staand geval. "Gelul", luidt de reactie van Molenaar in gesprek met de NOS.

Volgens hem is leidend dat het om een incident in het voetbal gaat, waarbij wereldwijde belangen in het spel zijn. "Het maakt dus niet uit in welk team dit incident heeft plaatsgevonden", aldus Molenaar. "Dit is zijn derde keer en de FIFA wil hem met deze straf duidelijk maken dat zulke dingen echt niet meer kunnen." Het CAS zal de straf dan ook niet terugdraaien, zo luidt zijn verwachting. Wel is het volgens Molenaar mogelijk dat Suárez alvast met zijn nieuwe club mag meetrainen. Dat is nu namelijk ook niet het geval. De schorsing loopt af op 26 oktober.

Update 8 augustus 17.10 uur - CAS komt volgende week met uitspraak over Suárez
Er werd verwacht dat Luis Suárez deze vrijdag te horen zou krijgen of zijn schorsing aangepast zou worden, maar de Uruguayaan zal nog even geduld moeten hebben. Het Internationaal Sporttribunaal (CAS) heeft vrijdag naar de verklaring van de aanvaller geluisterd en zal naar alle waarschijnlijkheid voor het eind van volgende week uitspraak doen. De hoorzitting van vrijdag duurde in totaal zes uur.

Update 13 augustus 12.09 uur - Suárez krijgt donderdagmiddag duidelijkheid van CAS
Het Internationaal Sporttribunaal (CAS) doet donderdagmiddag uitspraak in de zaak-Luis Suárez. De Uruguayaanse spits tekende beroep aan tegen de schorsing van vier maanden die de FIFA hem oplegde. Donderdag heeft het CAS aan of de straf verminderd wordt of gehandhaafd blijft. Zoals de zaken er nu voor staan, mag Suárez eind oktober pas weer trainen, een stadion in en wedstrijden spelen.

Denk jij dat het CAS de straf van Luis Suárez zal verlichten?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
16
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties