Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Suárez krijgt groen licht van medische staf van Barcelona

Laatste update:

Suárez kampt weliswaar niet met een ernstige blessure aan de hamstrings, maar de medische staf van Barcelona wil geen onnodige risico's nemen. De aanvaller werd afgelopen dinsdag in de rust van het Champions League-duel met Bayern München (3-2) in de rust vervangen door Pedro. Het is vooralsnog onduidelijk of hij het duel van zondag met Atlético Madrid gaat halen. "Het herstel is de leidraad wat betreft de inzetbaarheid voor de trainingen", zo klinkt het.

Barcelona kan komende zondag in het Vicente Calderón het landskampioenschap binnenhalen: de voorsprong op Real Madrid bedraagt, met nog twee speeldagen te gaan, vier punten. De ploeg van Luis Enrique sluit het competitieseizoen af met een thuisduel met Deportivo la Coruña en staat daarna in de finales van de Champions League (6 juni) en Copa del Rey (30 mei): daarin zijn Juventus en Athletic Club de respectievelijke tegenstanders.

Update 30 mei 12.25 uur - Suárez krijgt groen licht van medische staf van Barcelona
Luis Suárez staat zaterdagavond in de bekerfinale tegen Athletic Club tot de beschikking van Luis Enrique. De medische staf van Barcelona heeft groen licht gegeven, zo meldt de club zaterdag via de officiële kanalen. Suárez kampte sinds de wedstrijd tegen Bayern München op 12 mei met klachten aan de hamstrings en speelde sindsdien geen minuut. Hij maakt nu echter deel uit van de wedstrijdselectie en zal hoogstwaarschijnlijk aan het startsignaal verschijnen.

-
Barcelona moet zondag geen risico nemen met Luis Suárez

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties