Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Swansea acht terugkeer van sterspeler Bony onwaarschijnlijk

Laatste update:

Met name de interesse in Bony is opvallend. Niet alleen ontvingen the Swans vorig seizoen een fraai transferbedrag voor de Ivoriaan, ook loopt zijn contract in de Eastlands nog tot de zomer van 2019. Coach Manuel Pellegrini van City geeft echter de voorkeur aan Sergio Agüero, al geldt Bony wel als een belangrijke stand-in voor de Argentijn. In precies een jaar tijd speelde de ex-speler van Vitesse 35 duels, waarin hij 11 keer scoorde.

Naast Bony hoopt Swansea-eigenaar Huw Jenkins ook werk te kunnen maken van De Jong, die zijn plek bij AC Milan al een tijdje kwijt is. De 31-jarige controleur werd eerder al in verband gebracht met Leicester City en Los Angeles Galaxy. Ten slotte zou ook Jermain Defoe in beeld zijn. De 33-jarige spits van Sunderland wordt ook genoemd als versterking voor Bournemouth.

Update 11 januari 11.52 uur - Swansea acht terugkeer van sterspeler Bony onwaarschijnlijk
De Britse pers schreef zondag dat Swansea City na zou denken over een terugkeer van Wilfried Bony in Wales, maar dat lijkt uit de lucht gegrepen. Interim-trainer Alan Curtis noemt een hereniging met de voormalig sterspeler onwaarschijnlijk. "Hij speelt met enige regelmaat bij Manchester City en scoort daar ook: hij zou voor ons een fantastische aanwinst zijn. Maar ik vestig mijn hoop er niet op, hoor", aldus Curtis. Een jaar geleden verkaste Bony voor liefst 37 miljoen euro van de Welshmen naar Manchester City.

Is Swansea City een goede club voor Nigel de Jong?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties