Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Swansea City stuurt Gorré weer op huurbasis de deur uit

Laatste update:

"Het is mooi om terug te zijn bij de andere jongens", geeft Gorré aan in de South Wales Evening Post. Er is inmiddels een andere trainer aan de macht: Francesco Guidolin loste half januari Alan Curtis af, die het op interim-basis voor het zeggen had na het vertrek van Garry Monk. "Ik wil de nieuwe trainer graag laten zien wat ik in huis heb en kijken of ik een kans bij het eerste kan verdienen", zegt Gorré.

"Ik heb bij ADO Den Haag niet zo veel gespeeld als ik hoopte, ze haalden kort nadat ik kwam nog twee ervaren vleugelspelers erbij. Mijn kansen waren vervolgens dus gelimiteerd. Maar ik heb er toch veel geleerd, met name over de voorbereiding op wedstrijden en de manier waarop gespeeld wordt. Het was een geweldige ervaring om dagelijks met het eerste bezig te zijn en voor veel fans te spelen. Ik ben er sterker door teruggekomen", verzekert Gorré.

Update 29 juli 17.05 uur - Swansea City stuurt Gorré weer op huurbasis de deur uit
Zijn verhuurperiode bij ADO Den Haag werd geen succes en werd vroegtijdig afgebroken, maar bij Swansea City hoeft Kenji Gorré voorlopig ook nog niet op speelminuten te rekenen. Besloten is daarom om de vleugelspeler opnieuw te verhuren; hij gaat ditmaal aan de slag bij Northampton Town, dat uitkomt op het derde niveau van Engeland.

Had Henk Fraser vaker gebruik moeten maken van Kenji Gorré?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties