Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Swansea ligt niet wakker van FC Utrecht: 'Zijn ervan op de hoogte'

Laatste update:

De gang naar het hoogste sporttribunaal in Zwitserland is de laatste kans voor de Eredivisionist, die bij de overgang van Vorm naar Swansea in 2011 afsprak dat in de toekomst dertig procent van de transfersom naar Utrecht zou gaan, als Vorm the Swans zou verlaten. Voorlopig kreeg de club echter nog geen euro, omdat Vorm en voormalig Swansea-middenvelder Gylfi Sigurdsson met gesloten beurzen van werkgever zou hebben geruild en er dus geen sprake was van een transfersom. De FIFA stelde de Premier League-club in het gelijk na een protest van Utrecht.

"Daarom gaan we nu naar het CAS", laat Serge Rossmeisl van werkgeversorganisatie FBO weten aan Voetbal International. "We denken een goede kans te maken. De FIFA kijkt vooral tekstueel. Het CAS gaat veel inhoudelijker in op de vraag: is het redelijk dat Swansea en Tottenham tot een deal van nul euro zijn gekomen? Hopelijk wordt de zaak nog dit jaar behandeld. Ik weet dat de internationale clubs met argusogen naar de afloop van de kwestie-Vorm kijken."

Update 17 september 14.04 uur - Swansea ligt niet wakker van FC Utrecht: 'Zijn ervan op de hoogte'
FC Utrecht hoopt via het CAS gedaan te krijgen dat Swansea City alsnog een vergoeding overmaakt vanwege de transfer van Michel Vorm naar Tottenham Hotspur, maar daar zit de club uit Wales niet op te wachten. Een woordvoerder van the Swans benadrukt nogmaals dat de doelman voor niks is overgestapt naar Londen, waardoor Utrecht ook geen aanspraak maakt op dertig procent van de transfersom. "De FIFA heeft hier al uitspraak over gedaan, maar Utrecht mag natuurlijk in beroep gaan. We zijn daarvan op de hoogte."

Denk je dat FC Utrecht in het gelijk wordt gesteld?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
9
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties