Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'

Laatste update:

Maandagmiddag en -avond vierde de nieuwbakken landskampioen de titel uitgebreid. De huldiging begon in het eigen Philips Stadion, waarna een tocht op de zogeheten platte kar de selectie en staf van PSV naar het stadhuis van Eindhoven bracht.

Op het bordes van het stadhuis werd het feest verder gevierd, waarbij vrijwel alle spelers en een aantal mensen van de technische staf de microfoon pakten om een verhaal te vertellen of een lied in te starten. Tillman maakte van de vreugde op het bordes weinig meer mee.

De middenvelder zat enigszins laveloos achter op het 'podium', terwijl zijn teamgenoten feestvierden. Op beelden die te zien waren tijdens het feestje van de Eindhovenaren was daarnaast te zien dat de Amerikaan met begeleiding van stafleden een trap af wordt geholpen. Tillman was ogenschijnlijk in zeer beschonken staat.

Daags na de huldiging meldt Ismael Saibari zich met een update over zijn teamgenoot. In zijn Instagram-verhaal plaatst hij een foto van zichzelf met Tillman, met het bijschrift 'Hij leeft nog'.

Ook Johan Bakayoko gunt de buitenwereld een teken van leven van de Bayern München-huurling. De Belg deelt op hetzelfde sociale mediaplatform een video waarop Tillman te zien is en schrijft dat hij de Amerikaan 'gemist' heeft.

Saibari laat gekscherend weten dat Tillman nog leeft.

Ook Bakayoko heeft een levende Tillman aangetroffen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
0
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
2
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties