Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Talentvolle Forrester verkiest derde niveau Engeland boven Ajax

Laatste update:

Aanvankelijk was Forrester, die werd opgeleid bij Aston Villa maar daar nimmer debuteerde, nog positief over zijn kansen op een dienstverband. "Het ziet er naar uit dat ik op korte termijn naar Amsterdam kan verhuizen", liet hij nog enthousiast weten. Nu merkt hij op dat hij niet naar Amsterdam gaat. "Het contract is me aangeboden, maar onze plannen kwamen niet overeen", aldus Forrester.

Hij legt uit dat het niet om een financiële kwestie ging, maar om sportieve redenen. Mogelijk wilde Ajax dat de Engelsman aanhaakte bij de beloften, terwijl hij zelf een plekje bij de selectie van Frank de Boer voor ogen had. Ajax deed vooralsnog geen officiële mededelingen over Forrester. De club trok Theo Janssen, Thulani Serero, Derk Boerrigter, Kolbeinn Sigthórsson en Mats Rits aan voor komend seizoen.

Update donderdag 4 augustus 16:56 uur - Talentvolle Forrester verkiest derde niveau Engeland boven Ajax
Harry Forrester heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis bij Brentford. The Bees, die uitkomen op het derde niveau van Engeland, nemen de middenvelder annex aanvaller transfervrij over van Aston Villa. "Ik ken hem en ben dan ook erg blij om hem aan boord te hebben", laat een tevreden manager Uwe Rösler optekenen op het digitale thuis van de club. Forrester werkte onlangs nog een goede stage af bij Ajax, maar haakte 'om sportieve redenen' af.

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
1
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
26
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties