Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tannane komt met de schrik vrij na harde charge van Moreno

Laatste update:

"Ik vond het een schandalige overtreding. Hij was te laat met zijn actie. Moreno weet wat hij vorige week heeft gedaan. Ik vond dat de scheidsrechter een kaart had moeten trekken", aldus Tannane tegen de NOS. De aanvaller heeft vocht in zijn knie en onderzoek op zondag zal uit moeten wijzen hoe ernstig het gesteld is met het gewricht.

PSV-trainer Phillip Cocu wilde geen vergelijking maken met de overtreding op Shaw. "Ik had het idee dat Héctor de bal zocht, maar te laat reageerde. Maar ik heb de beelden nog niet gezien, dus ik kan er nog geen goed oordeel over geven." Overigens won Heracles Almelo verrassend met 2-1 van PSV.

Update 21 september 12.15 uur - Tannane komt met de schrik vrij na harde charge van Moreno
Oussama Tannane van Heracles Almelo heeft slechts een lichte knieblessure overgehouden aan de charge van PSV'er Héctor Moreno. Het is twijfelachtig of Tannane woensdag in actie kan komen in het bekerduel met Vitesse, maar voor een lange absentie hoeft de club uit Almelo dus niet te vrezen. De komende dagen zal duidelijk moeten worden hoe Tannane herstelt van de tik van Moreno, zo laat de club weten aan Voetbal International.

-
Het was een schandalige overtreding

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties