Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Tata' spreekt akkoord met Barcelona voorlopig tegen

Laatste update:

Volgens El Mundo Deportivo zal Martino maandag in een videoconferentie met de top van Barcelona de laatste obstakels wegnemen. Dat staat haaks op de berichtgeving van Argentijnse en andere Spaanse media, die beweerden dat Andoni Zubizarreta en Raül Sanllehí zondag naar Argentinië waren afgereisd om tot een akkoord te komen. Marca claimt dat de partijen inmiddels de handen hebben geschud.

Martino, ex-coach van Paraguay en Newell's Old Boys, zal volgens Marca niet voor een maar voor drie seizoenen tekenen. In het Camp Nou zullen Elvio Paolorroso en Jorge Pautasso, zijn vaste medewerkers, tot de technische staf gaan behoren. Zodoende kiest Barcelona naar verluidt toch niet voor Luis Enrique en krabbelt men niet terug om Hiddink te polsen over een eventuele terugkeer naar de Primera División. De Nederlander, ex-coach van Valencia, Real Madrid en Real Betis, stapte maandag op bij Anzhi Makhachkala.

Update 23 juli 00.20 uur - 'Tata' spreekt overeenstemming met Barcelona voorlopig tegen
Gerardo Martino ontkent dat hij al overeenstemming met Barcelona heeft bereikt. De vijftigjarige oefenmeester werd maandag voor zijn huis in Rosario aan de tand gevoeld door een journalist van het Spaanse persbureau EFE. "Er is nog niets concreet", verzekerde hij. Spaanse media claimen dat Barcelona dinsdag melding zal maken van de komst van Martino, na afloop van een verplichte bestuursvergadering. Tata tekent naar verluidt voor drie seizoenen.

Een verstandige keuze van Barcelona

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties