Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ten Hag versterkt technische staf van Ajax

Laatste update:

"Ten Hag hecht meer waarde aan mensen op de (pers)tribune op de tweede ring van de ArenA. Zij hebben een ander zicht op het speelveld en kunnen hem in de rust influisteren", zo schrijft de krant. De 51-jarige L'Ami zat samen met de 48-jarige specialistentrainer Richard Witschge op de tribune bij Ajax.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ten Hag hoopt het deeltijdcontract van Witschge binnenkort om te zetten in een voltijdcontract daar hij de oud-middenvelder graag aan zijn staf wil toevoegen. Witschge, die met Ajax onder meer de Europacup II won in 1986/87, was eerder assistent van Aron Winter bij Jong Ajax en is tegenwoordig individueel techniektrainer.

Ten Hag bevestigde zaterdag al dat hij met de directie in gesprek is over Witschge: "Hij is ook trainer bij de jeugd, daar is hij ook voor aangesteld. Mocht hij richting het eerste gaan, moet dat in overleg met de jeugd. De prioriteit is nu eerst deze twee wedstrijden", doelde hij tijdens de persconferentie op de duels met Feyenoord en FC Utrecht.

Update 2 februari 13.00 uur - Ten Hag versterkt technische staf van Ajax
Richard Witschge wordt toegevoegd aan de technische staf van Ajax, meldt het Algemeen Dagblad. De 48-jarige oud-middenvelder was al parttime in dienst als individueel trainer, maar gaat nu dus hoofdcoach Erik ten Hag fulltime assisteren.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
14
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
17
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties