Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ter Avest verbindt zich voor vier jaar aan Serie A-club

Laatste update:

Twente besloot de optie in het contract van Ter Avest niet te lichten, waardoor de verdediger kan uitkijken naar een nieuwe werkgever. ADO Den Haag was ook geïnteresseerd in de diensten van de jongeling, maar volgens onder meer Voetbal International waren de salariseisen van de verdediger van Twente te gortig voor de club uit de Hofstad.

TC Tubantia meldt dinsdag dat Ter Avest zich in de kijker heeft gespeeld bij Udinese, dat al jarenlang een vaste waarde in de Serie A is. Afgelopen seizoen eindigde Udinese na een bewogen jaar op de veertiende plaats in de hoogste Italiaanse afdeling. Bij Udinese kan Ter Avest in verdediger Bram Nuytinck een landgenoot treffen.

Update 15 juni 14.20 uur - Ter Avest verbindt zich voor vier jaar aan Serie A-club
Hidde ter Avest vervolgt zijn loopbaan bij Udinese. De Italiaanse club meldt vrijdag via de officiële kanalen dat de verdediger voor vier jaar is vastgelegd. FC Twente besloot na de degradatie de optie in het contract van Ter Avest niet te lichten, waardoor hij kon uitkijken naar een nieuwe werkgever. ADO Den Haag was ook even in beeld, maar de club vond de salariseisen van Ter Avest naar verluidt te gortig.

Is Udinese een goede stap zijn voor Hidde ter Avest?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties