Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Terugkeer De Roon op oude nest 'wordt moeilijk verhaal'

Laatste update:

De tweevoudig international van het Nederlands elftal vertrok in juli 2016 voor naar verluidt veertien miljoen naar Middlesbrough en tekende een contract tot medio 2020. Hij speelde 33 competitiewedstrijden en scoorde daarin vier keer, maar kon niet voorkomen dat Boro afgleed naar de Championship en dat is een divisie waarin De Roon niet wil voetballen.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


"Je wilt natuurlijk op het hoogste niveau spelen, dus we gaan zien wat de zomer brengt. Maar voorlopig ben ik gewoon nog bij Middlesbrough en heb ik een contract. Als ik er volgend jaar nog speel, gaan we zo snel mogelijk terug proberen te komen. Op dit moment speelt er nog niets", zei hij eerder in een interview met FOX Sports.

Lazio leek lange tijd de meest serieuze optie te zijn voor De Roon, maar zou afgehaakt zijn in verband met de vraagprijs van Middlesbrough. Atalanta heeft er kennelijk minder moeite mee om een flinke transfersom op tafel te leggen en lijkt De Roon dus opnieuw in de armen te sluiten. De ex-speler van onder meer sc Heerenveen zou met Atalanta de groepsfase van de Europa League in kunnen, want Atalanta eindigde op de vierde plaats in de Serie A.

Update 1 juli 17.16 uur - Terugkeer De Roon op oude nest 'wordt moeilijk verhaal'
Vooralsnog lijkt de terugkeer van Marten de Roon bij Atalanta niet op korte termijn afgerond te worden. Voorzitter Antonio Percassi is er zelfs niet van overtuigd dat het überhaupt van een rentree van de Oranje-international gaat komen: "De Roon wordt een moeilijk verhaal, aangezien we weerstand ondervinden van zijn huidige club (Middlesbrough, red.)", reageert hij tegenover Sky Italia.

Denk jij dat Marten de Roon terugkeert bij Atalanta?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties