Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Terugkeer naar eerste werkgever mogelijk voor Sulejmani'

Laatste update:

De inmiddels 26-jarige Serviër deed, weliswaar mede door blessureleed, pas in drie competitieduels in dit seizoen mee. Een zomertransfer is bespreekbaar en volgens Record is een terugkeer naar de Eredivisie een serieuze mogelijkheid. De Portugese krant claimt dat Benfica 'zeer nauw gevolgd wordt' door verschillende clubs uit Nederland en Duitsland.

Er worden geen namen van clubs genoemd en het is dus niet bekend welke verenigingen interesse zouden hebben in Sulejmani. Ook is het onduidelijk wat Benfica vraagt voor de aanvaller, die nog een contract heeft tot de zomer van 2018, en wat de salariswensen van Sulejmani zijn. De zestienvoudig Servisch international lijkt echter vooral weer aan spelen toe te willen komen: bij Benfica staat de teller na bijna twee volle seizoenen op slechts veertien competitieduels.

Update 12 mei 08.50 uur - 'Terugkeer naar eerste werkgever mogelijk voor Sulejmani'
Miralem Sulejmani zou in de belangstelling staan van clubs uit Nederland en Duitsland, maar mogelijk keert hij wel terug naar de club waar het voor hem allemaal begon: Partizan Belgrado. Dragan Djuric, de voorzitter van de Servische topclub, heeft voor komend seizoen een aantal 'spectaculaire versterkingen' beloofd en Sulejmani zou hoog op de verlanglijst staan, meldt het Portugese Record. Het is niet bekend of Partizan de aanvaller wil huren of kopen van Benfica.

Miralem Sulejmani is goed genoeg voor een Nederlandse ...

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
6
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties