Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tete na geslaagde operatie met enkel in het gips

Laatste update:

Ajax maakt via de officiële kanalen melding van een absentieperiode van tien tot twaalf weken. Dat houdt in dat Tete pas op zijn vroegst ergens in april weer inzetbaar is. Het reguliere seizoen in de Eredivisie loopt tot 8 mei, wanneer Ajax het voetbaljaar afsluit met een uitwedstrijd bij De Graafschap.

De neo-international zal nog deze week worden geopereerd aan zijn enkel en begint vervolgens met zijn revalidatieprogramma. Bij de ingreep zal ook een stukje bot worden verwijderd waar Tete de afgelopen periode last van had. De rechtsback raakte zaterdag geblesseerd na een harde aanvaring met Vitesse's Isaiah Brown.

Update 26 januari 14.40 uur - Tete na geslaagde operatie met enkel in het gips
Kenny Tete is dinsdagochtend geopereerd aan zijn gescheurde enkelband en deze ingreep is succesvol verlopen. Dat maakt Ajax bekend via de officiële kanalen. Tete moet nu twee weken in het gips en kan daarna voorzichtig beginnen met zijn revalidatie. De verwachte hersteltijd blijft tien tot twaalf weken.

-

Meer nieuws

'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
4
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties