Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: The Guardian claimt principeakkoord over transfer Riedewald

Laatste update:

De club uit de Premier League heeft zich officieel bij directeur spelersbeleid Marc Overmars gemeld en zou ruim acht miljoen euro exclusief variabelen willen betalen. Als Riedewald inderdaad naar the Eagles gaat, dan vissen onder meer Newcastle United en het Everton van Ronald Koeman achter het net en krijgt Riedewald zijn gewenste transfer.

De linkspoot was in de winterstop al dicht bij een overstap naar de Premier League, maar besloot om Tottenham Hotspur af te wijzen omdat hij voor zijn kansen wilde vechten bij Ajax. De twintigjarige Riedewald heeft nu dus alsnog voor een vertrek gekozen, ondanks dat zijn contract in de Johan Cruijff ArenA nog doorloopt tot de zomer van 2020.

Voetbal International meldde eerder op de woensdag nog dat Newcastle United en Crystal Palace 'zeer concreet' zijn voor Riedewald en dat beide partijen bereid zouden zijn om aan de vraagprijs van ongeveer tien miljoen euro te voldoen. Dat lijkt dus te gaan om een vast bedrag van ruim acht miljoen dat door bonussen nog iets verder kan oplopen.

Update 12 juli 22.55 uur - The Guardian claimt principeakkoord over transfer Riedewald
De transfer van Jairo Riedewald naar Crystal Palace lijkt bijna niet meer te kunnen mislukken. The Guardian meldt woensdagavond namelijk dat de verdediger annex verdedigende middenvelder een principeakkoord heeft bereikt met de club uit Londen. De Telegraaf schreef eerder al dat Riedewald 'in principe' voor de club van Frank de Boer had gekozen.

Een geschikte club voor Jairo Riedewald?

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
11
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties