Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Toornstra tegen NAC mogelijk weer inzetbaar voor Feyenoord

Laatste update:

Fred Rutten heeft nog geen nieuws over de ernst van de kwetsuur van Toornstra, maar de voortekenen zijn niet goed. "Ik heb de medische staf nog niet gesproken, maar ik reken in elk geval woensdag tegen PSV niet op Jens", laat Rutten weten via de officiële kanalen van de club. Toornstra werd zondag vervangen door Bilal Basacikoglu.

Het ontbreken van Toornstra zou een flinke domper zijn voor Feyenoord, daar de aanvallende middenvelder (die in Rotterdam als verkapte rechtsbuiten speelt) uitstekend in vorm is. Toornstra scoorde in zijn laatste vier wedstrijden, maar wist het net niet te vinden tegen AZ; hij kwam nu niet verder dan een schot op de paal.

Update 18 december 12.14 uur - Toornstra tegen NAC mogelijk weer inzetbaar voor Feyenoord
Jens Toornstra blesseerde zich in het duel met AZ aan de hamstring en trainer Fred Rutten liet toen weten dat de 'voortekenen' niet goed waren. De middenvelder kon er woensdag dan ook niet bij zijn in de topper tegen PSV, maar kan komende zondag wellicht weer zijn rentree maken. Rutten liet donderdag op de persconferentie weten dat Toornstra slechts een verrekking in de hamstring heeft opgelopen en dus misschien in actie kan komen tegen NAC Breda. "Ik schat de kans fifty fifty dat Jens erbij is", aldus Rutten.

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
13
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties