Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Topklasser WKE definitief failliet, mogelijk doorstart in vijfde klasse

Laatste update:

"Dit moet nog wel een plekje krijgen. Dit soort dingen leer je niet op de cursus. Het zou geweldig zijn als de mensen die vanavond zijn opgestaan de redding voor WKE zijn", aldus trainer Paul Weerman in gesprek met RTV Drenthe. WKE verwacht aan het einde van het seizoen ongeveer 60.000 euro tekort te komen.

Zwikker maakte tijdens de vergadering het aftreden van zijn bestuur bekend en na een korte pauze verscheen Boonstra ten tonele en hij schortte de faillissementsaanvraag op. In een statement had Zwikker aangegeven dat er bij WKE niet meer gevoetbald zal worden: "Alles gaat op slot..."

"Een hard gelag, juist nu WKE er sportief zo florissant voor staat. Maar als er meer geld uit gaat dan er binnen komt en dat voor een langere periode, dan houdt het een keer op en dat is nu." Het is onduidelijk hoe het nu verdergaat met WKE. De club werd in 1966 opgericht en werd in 2009 algeheel amateurkampioen. De oranjehemden staan thans met 31 punten na vijftien speelronden bovenaan en zouden, als zij in de top zeven zouden eindigen, volgend seizoen in de nieuwe tweede divisie uitkomen.

Update 16 februari 14.30 uur - Doek alsnog gevallen voor topamateurs uit Emmen
WKE uit Emmen is failliet. Volgens RTV Drenthe heeft de rechter in Assen het faillissement uitgesproken na aanvraag van de belastingdienst. Een maand geleden wilde het toenmalig bestuur zelf al het faillissement aanvragen, maar de aanvraag werd destijds op de valreep afgeblazen. Nu is het doek dus toch gevallen voor de club die in de Topklasse (zondag) meestreed om de titel. WKE werd in 1966 opgericht en werd in 2009 algeheel amateurkampioen.

Update 16 februari 18.21 uur - WKE mag zondag gewoon in actie komen van KNVB
Topklasser WKE uit Emmen werd dinsdag failliet verklaard, maar de club mag van de KNVB komende zondag gewoon de wedstrijd tegen TEC spelen. Het thuisduel kan doorgang vinden omdat het faillissement van de club niet onherroepelijk is, laat de KNVB weten aan Voetbal International. "WKE heeft nog de mogelijkheid tegen de uitspraak van de rechtbank in beroep te gaan", geeft men aan vanuit Zeist. Als de Emmense vereniging zich neerlegt bij het uitgesproken faillissement worden de door WKE gespeelde duels geschrapt en volgt een aanpassing van de ranglijst in de Topklasse.

Update 1 maart 14.26 uur - Topklasser WKE definitief failliet, mogelijk doorstart in vijfde klasse
Topklasser WKE is definitief failliet verklaard. De club kon nog in hoger beroep gaan tegen die uitspraak, maar trok dat dinsdagmiddag in. Wel hoopt de club het lopende seizoen af te mogen maken. Daarover is men in gesprek met de curator en de KNVB. Het is de bedoeling om een nieuwe club op te richten, die komend seizoen van start zal gaan in de vijfde klasse.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
17
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
57
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties