Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Topscorer Newcastle door het stof: 'Ik ben geen agressieve speler'

Laatste update:

Newcastle United laat maandag via de clubwebsite weten, dat Cissé gewelddadig spel ten laste is gelegd door de FA. Cissé heeft nu tot dinsdagavond de tijd om zijn kant van het verhaal te vertellen aan de tuchtcommissie, die in de loop van de week waarschijnlijk met een schorsing op de proppen zal komen. De media in Engeland verwachten een forse straf.

De heren analytici waren het er zondag over eens dat Cissé's actie 'donkerrood' verdiende. Graeme Souness zei dat Coleman bofte, dat hij geen gebroken kaak overhield aan de actie van de Newcastle-spits. "De scheidsrechter moet het wel gezien hebben. Volgens mij deed hij expres alsof het hem was ontgaan. Het was echt lelijk wat Cissé deed. Hij probeerde echt Coleman te blesseren. Ik denk dat hij drie wedstrijden schorsing krijgt."

Update 30 december 16.00 uur - Cissé moet drie duels toekijken na schandalige elleboogstoot
Papiss Cissé is met een schorsing van 'slechts' drie wedstrijden goed weggekomen. De aanvaller van Newcastle United besloot om de strafvervolging van de FA te accepteren, nadat hij een schandalige elleboogstoot had uitgedeeld aan tegenstander Seamus Coleman van Everton. De Engelse voetbalbond kwam hierna direct met een uitspraak en schorst Cissé voor drie duels. De spits mist hierdoor de wedstrijden tegen Burnley, Leicester City en Chelsea.

Update 31 december 13.25 uur - Topscorer Newcastle door het stof: 'Ik ben geen agressieve speler'
Papiss Cissé heeft zijn excuses aangeboden voor de elleboogstoot die hij zondag in de wedstrijd tegen Everton uitdeelde. Hij kreeg een schoring van drie wedstrijden. "Ik ben zeker geen agressieve voetballer en in het voetbal kun je dit soort dingen ook niet doen. De bond heeft mij terecht een schorsing opgelegd", baalt de aanvaller, dit seizoen al goed voor negen treffers in de Premier League. Daarmee staat hij achter Sergio Agüero, Diego Costa, Charlie Austin en Alexis Sánchez vijfde op de lijst der topschutters.

-
Denk je dat Papiss Cissé een stevige schorsing krijgt opgelegd?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
1
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
27
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties