Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Topscorer Premier League niet in actie tegen Nederlands elftal

Laatste update:

Dat aanvaller Pedro deel uitmaakt van de selectie is, door zijn reserveplek bij Barcelona, een verrassing, terwijl ook Álvaro Morata weer een uitnodiging heeft gekregen. Bondscoach Del Bosque kan door blessures zeker niet zijn ideale selectie samenstellen: onder anderen Thiago Alcántara en Javi Martínez zijn niet inzetbaar, terwijl César Azpilicueta gepasseerd is. Of Sergio Busquets inzetbaar is, is nog maar de vraag, maar de middenvelder van Barcelona is in ieder geval wel opgeroepen door de keuzeheer.

Met name de wedstrijd tegen Oekraïne is extreem belangrijk voor Spanje, dat voor het eerst in jaren uit de top tien van de FIFA-ranking is gevallen. De Spanjaarden staan door een nederlaag bij Slowakije achter diezelfde Slowaken tweede in kwalificatiegroep C.

Update 23 maart 14.00 uur - Topscorer Premier League niet in actie tegen Nederlands elftal
De nationale ploeg van Spanje moet het in het EK-kwalificatieduel met Oekraïne en het oefenduel met het Nederlands elftal doen zonder Diego Costa. De spits van Chelsea, samen met Harry Kane van Tottenham Hotspur topscorer van de Premier League, laat door een lichte blessure verstek gaan voor de wedstrijden. Bondscoach Vicente del Bosque heeft Juanmi van Málaga bij de selectie gehaald als vervanger.

De volledige selectie:

Doel: Iker Casillas (Real Madrid), David De Gea (Manchester United), Sergio Asenjo (Villarreal)

Verdediging: Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Marc Bartra (Barcelona), Juanfran (Atletico Madrid), Raul Albiol (Napoli), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Juan Bernat (Bayern München)

Middenveld: Mario Suárez (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Mikel San José (Athletic Club), Koke (Atlético Madrid), Andrés Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), David Silva (Manchester City), Vitolo (Sevilla), Isco (Real Madrid)

Aanval: Cesc Fàbregas (Chelsea), Álvaro Morata (Juventus), Pedro (Barcelona) en Juanmi (Málaga).

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties