Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Toptalent blijft bij NAC en verblijdt supporters met telefoonboodschap

Laatste update:

Met negen assists en twee goals in 23 wedstrijden was de García een belangrijke schakel in de geslaagde promotiestrijd. De middenvelder kwam in januari naar Breda en maakte in korte tijd veel indruk. Eind april werd de jongeling uitgeroepen tot het beste talent van de vierde periode. García gaf zelf al aan het enorm naar zijn zin te hebben bij de club en een langer verblijf niet uit te sluiten, zelfs als NAC veroordeeld zou zijn tot nog een seizoen in de Jupiler League.

García is de vierde speler van Manchester City die bij de club wordt gestald. Ook verdediger Pablo Mari, middenvelder Paolo Fernandes en spits Thierry Ambrose spelen volgend jaar bij de club. De verwachting is dat de Engelse topclub nog één tot twee spelers in Breda onderbrengt. Vooral een vleugelverdediger is gewenst in het Rat Verlegh Stadion, aangezien de selectie met Fabian Sporkslede slechts één back herbergt.

Update 30 juni 2017 16:55 uur - Update: Toptalent blijft bij NAC en verblijdt supporters met telefoonboodschap
NAC Breda huurt Manu García ook volgend seizoen van Manchester City en de club heeft dat vrijdag op ludieke wijze bekendgemaakt aan zijn supporters. De Bredanaars melden op de officiële website dat de negentienjarige middenvelder het nieuws zelf heeft verpakt in een telefoonboodschap, die vervolgens in samenwerking met hoofdsponsor CM is bezorgd bij alle seizoenkaarthouders van NAC. Zij hoorden de Spanjaard zo zelf vertellen dat hij ook komend seizoen in het Rat Verlegh Stadion actief is.

NAC Breda handhaaft zich komend seizoen in de Eredivisie

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties