Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Toptransfer Martínez naar Milan nog niet zeker: 'We weten nog niks'

Laatste update:

"We zijn er bijna. We hebben bijna een akkoord met Milan bereikt en de kans is groot dat het wordt afgerond. We hopen dat de deal morgen kan worden aangekondigd. Jackson moet een droomkoppel vormen met Zlatan Ibrahimovic", aldus de belangenbehartiger van de 28-jarige Cha Cha Cha in de Italiaanse media. Milan heeft via Milan Channel, het officiële televisiekanaal van de club, bevestigd dat een deal nabij is.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Jackson al een persoonlijk akkoord met Milan bereikt over een vierjarig contract en een jaarsalaris van drieënhalf miljoen euro. Dat wordt overigens ontkend door Sky. De televisiezender claimt verder dat Milan en Porto akkoord zijn over een transfersom van 35 miljoen euro, maar dat er nog wordt onderhandeld over het aantal betalingstermijnen.

Update 12 juni 22.00 uur - Porto bevestigt transfer van Jackson: 'Hij kiest voor AC Milan'
Jorge Nuno Pinto da Costa heeft bevestigd dat Jackson Martínez voor een transfersom van 35 miljoen euro naar FC Porto gaat: "Hij heeft voor AC Milan gekozen. Het was zijn eigen keuze, ik wil alleen maar dat hij gelukkig is", zei de voorzitter van Porto vrijdagavond in gesprek met O Jogo. Volgens Italiaanse media gaat de Colombiaan een vierjarig contract tekenen in San Siro. Het is nog onduidelijk wanneer de transfer definitief kan worden afgerond.

Update 14 juni 16.55 uur - Toptransfer Martínez naar Milan nog niet zeker: 'We weten nog niks'
In Italië en met name Milaan wordt ervan uitgegaan dat Jackson Martínez komend jaar in het San Siro speelt, maar dat is nog steeds aan heel wat twijfel onderhevig. De zaakwaarnemer van de Colombiaan verklaart zondag dat zijn cliënt nog niks heeft besloten omtrent zijn toekomst. "Jackson heeft er zelf niks over gezegd. Hij zit niet rustig thuis op zijn bank, maar bereidt zich voor op een groot toernooi met Colombia (Copa América, red.). Daar gaat al zijn aandacht naar uit. Verder weten we nog niks", zegt Luiz Henrique Pompeo in gesprek met Record.

Denk jij dat Jackson Martínez en Zlatan Ibrahimovic naar AC Milan gaan?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties