Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Torres komt door keuring en rondt overgang naar AC Milan af

Laatste update:

De dertigjarige Torres maakte in januari 2011 voor ongeveer zestig miljoen euro de overstap van Liverpool naar Chelsea en is daarmee nog altijd de duurste speler uit de geschiedenis van the Blues. In Londen wist de Spanjaard de vorm van zijn beginjaren bij Liverpool echter niet terug te vinden en hij slaagde niet. In 110 competitiewedstrijden scoorde Torres maar 20 keer.

José Mourinho maakte duidelijk dat Torres niet in zijn toekomstplannen voorkomt en de aanvaller is nu op weg naar Milan, waar hij de opvolger wordt van de naar Liverpool vertrokken Mario Balotelli. Chelsea meldt dat Torres het nog wel eens moet zien te worden met i Rossoneri en dat hij nog medisch gekeurd moet worden. De Engelsen lijken echter geen problemen te verwachten. Milan wil ook nog graag middenvelder Marco van Ginkel lenen van Chelsea, maar het is nog onduidelijk of dat gaat lukken.

Update 31 augustus 18.22 uur - Torres komt door keuring en rondt overgang naar AC Milan af
Fernando Torres mag zich definitief speler van AC Milan noemen. I Rossoneri maken op de website van de club bekend dat de medische keuring geen problemen heeft opgeleverd en dat Torres in de aankomende twee seizoenen wordt gehuurd van Chelsea. De aanvaller is na die twee jaar transfervrij.

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties