Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Tottenham heeft haast en verhoogt bod op Vertonghen'

Laatste update:

De transfer van de Belgische verdediger naar de Engelse subtopper hangt al enige tijd in de lucht. Vertonghen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag naar de Premier League-club verkast en Ajax liet in een eerder stadium al weten mee te zullen werken. Punt van discussie is en blijft de transfersom. "Jan heeft een prijs en daar wordt momenteel over onderhandeld", verklapt de woordvoerder.

Mocht de transfer inderdaad doorgang vinden, dan neemt Vertonghen na negen jaar afscheid van Amsterdam. In 2003 werd hij in de jeugdopleiding gestald, om in 2006 voor het eerst bij de A-selectie te worden gehaald. Begin 2007 maakte hij op huurbasis een uitstapje naar RKC Waalwijk, maar sindsdien heeft de 36-voudig international zich langzaam maar zeker opgewerkt tot niet meer weg te denken basiskracht.

Update 27 mei 11:08 uur - 'Tottenham heeft haast en verhoogt bod op Vertonghen'
Volgens Engelse media zijn Ajax en Tottenham Hotspur elkaar verder genaderd over een transfersom voor Jan Vertonghen. De Amsterdammers willen vijftien miljoen euro voor haar aanvoerder hebben, maar Tottenham zou haar bod nu verhoogd hebben tot 12,6 miljoen euro. Dit bedrag zou bovendien nog kunnen oplopen door enkele bonussen. Tottenham wil de deal snel afronden, nu Vertonghen heeft gezegd dat 'Arsenal ook nog een optie zou kunnen zijn'.

Is Tottenham Hotspur een goede club voor Jan Vertonghen?

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
19
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties