Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tottenham met Steaua akkoord over 'historische transfer'

Laatste update:

The Spurs boden eind juli eveneens acht miljoen, maar stelden voor om dat bedrag tot 2015 in termijnen af te betalen. De Londenaren zijn met de club nu overeengekomen dat zij de acht miljoen over de huidige zomer en komende winter spreiden. De 23-jarige Chiriches speelde al 20 interlands voor Roemenië en het verkrijgen van een werkvergunning zal geen probleem opleveren. Het woord is aan Becali, die momenteel een gevangenisstraf van drie jaar uitzit. Het ligt in de lijn der verwachting dat de excentrieke president nu wél instemt met een transfer van de verdediger.

Steaua en Tottenham bereikten in juli al een akkoord en toen directeur Mihai Stoica Becali belde om hem het nieuws mede te delen, reageerde Becali woest. "Wie is Tottenham? Waarom kunnen ze niet tot de winter wachten? Doei, ik verkoop hem niet. Ik ben Becali!" Chiriches ontbrak woensdag al in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Legia Warschau (1-1). Hij liep afgelopen weekeinde in de wedstrijd tegen CFR Cluj een heupblessure op, maar was voldoende hersteld voor het treffen met Legia. Om geen risico te lopen met het oog op een transfer, kwam hij echter niet in actie.

Volgens de tabloids is de transfer van Chiriches naar de Premier League een kwestie van uren. Als de transfer van Gareth Bale naar Real Madrid is afgerond, dan wil men de transfer van Chiriches officialiseren. Chiri, die in 2007 een blauwe maandag bij Benfica speelde, speelt sinds 2012 voor Steaua. Hij kwam destijds voor 1,3 miljoen over van Pandurii. Hij maakte in februari nog een prachtige goal in de Europa League tegen Ajax. Chiriches kan de vijfde zomeraanwinst worden van Tottenham.

Update 24 augustus 23.20 uur - Tottenham met Boekarest akkoord over 'historische transfer'
Vlad Chiriches vertrekt naar Tottenham Hotspur. Laurentiu Reghecampf, zijn trainer bij Steaua Boekarest, bevestigde zaterdagavond dat de clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom. "Voorzitter George Becali heeft mij verteld dat ik de media mag inlichten: de clubs zijn akkoord. Dit is een mooie deal voor de jongen en voor ons een historische transfer." Steaua ontvangt naar verluidt 9,5 miljoen euro voor de 23-jarige Roemeense verdediger. Nooit eerder verdiende de club zoveel geld voor één speler.

Denk jij dat Vlad Chiriches naar Tottenham gaat?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
11
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties