Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Tottenham verwacht Kane voor cruciale wedstrijden weer terug'

Laatste update:

De Nederlandse spits maakte zondag zijn eerste velddoelpunt voor Tottenham Hotspur in het met 6-0 gewonnen bekerduel tegen Millwall. "Eerder dit seizoen faalden Heung-Min Son en Vincent Janssen om het gemis van Harry Kane op te vangen. Nu moeten ze opstaan en ze hebben allebei al gescoord tegen Millwall", stelt de oud-speler van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur.

"Het scheelt voor de concurrentie van Tottenham Hotspur dat Kane uitgeschakeld is door een blessure", schrijft Redknapp. "Toen Kane eerder dit seizoen geblesseerd was, scoorden ze maar vijf keer in zes wedstrijden. Toen liet Tottenham punten liggen tegen West Bromwich Albion, Bournemouth en Leicester City."

Update 14 maart 21.40 uur - Tottenham Hotspur bevestigt enkelblessure van Kane
Tottenham Hotspur heeft bevestigd dat Harry Kane een enkelblessure heeft opgelopen, maar voegt er op Twitter aan toe dat die 'niet zo ernstig' is als toen hij in september geblesseerd raakte. De spits zal op het trainingscomplex onder begeleiding van de medische stap aan zijn revalidatie werken, al is het nog niet duidelijk hoelang Kane uit de roulatie zal zijn.

Update 16 maart 14.29 uur: 'Tottenham verwacht Kane voor cruciale wedstrijden weer terug'
Tottenham Hotspur moet het vier tot zes weken zonder Harry Kane zien te stellen, zo weet Sky Sports te melden. De spits liep vorige week in het FA Cup-duel met Millwall een enkelblessure op en staat de komende tijd langs de kant. Volgens het medium is er echter ook goed nieuws voor the Spurs. Tottenham treft op 22 april Chelsea in de halve finale van het bekertoernooi en speelt een week later tegen aartsrivaal Arsenal in de competitie en de club hoopt Kane dan weer terug te hebben.

-
Denk jij dat Vincent Janssen het gemis van Harry Kane kan opvangen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties