Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Traditionele top drie én AZ strijden om prestigieuze opleidingsprijs

Laatste update:

Cocu kan aankomende zaterdag met PSV kampioen van de Eredivisie worden, terwijl Brood met NEC al de landstitel in de Jupiler League heeft gevierd. Jans staat met PEC Zwolle opnieuw in de finale van de KNVB Beker en Rutten en Bosz hebben goed werk geleverd in Rotterdam en Arnhem. Op 15 mei wordt bekendgemaakt wie de Rinus Michels Award in ontvangst mag nemen.

In 2013 en 2014 ging de prijs zoals gezegd naar De Boer, die na Guus Hiddink (2005, 2006) pas de tweede trainer werd die de Rinus Michels Award prolongeerde. Rutten won de Rinus Michels Award in 2008 al eens. Bij de prijsuitreiking wordt ook bekendgemaakt wie de beste jeugdopleiding heeft in het betaalde voetbal; deze prijs is al vijf jaar op rij gewonnen door Feyenoord.

Update 14 april 13.45 uur - Traditionele top drie én AZ strijden om prestigieuze opleidingsprijs
De strijd om de titel beste jeugdopleiding van Nederland gaat dit jaar tussen Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. De laatste vijf keer ging de eer naar Feyenoord, dat al jaren steevast spelers blijft opleiden die uiteindelijk in het eerste elftal terechtkomen. De uitreiking van de award voor dit jaar vindt plaats op 15 mei.

Wie moet de Rinus Michels Award winnen?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties