Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Arbër Zeneli definitief beklonken

Laatste update:

Een vertrek van Zeneli hing al langer in de lucht. De vleugelaanvaller was in het bezit van een aflopende verbintenis, al had Heerenveen nog een optie om het contract met één jaar te verlengen. Zeneli zinde zelf op een transfer en werd eerder in verband gebracht met een overstap naar onder meer Galastaray, Chelsea en de Serie A. Heerenveen heeft nu dus een akkoord bereikt met Stade Reims, dat volgens de Leeuwarder Courant een bedrag van drie tot vier miljoen euro op tafel legt.

Indien Zeneli er uit weet te komen met de huidige nummer twaalf van de Ligue 1, vertrekt hij deze maand nog uit het Abe Lenstra Stadion. Heerenveen nam de Kosovaars international in de zomer van 2016 over van het Zweedse Elfsborg. Zeneli speelde in de afgelopen jaren exact honderd wedstrijden voor de Friese club, waarin hij goed was voor 21 doelpunten en 27 assists.

Ook Bulthuis laat Heerenveen deze maand achter zich. De 28-jarige verdediger verloor zijn basisplaats en mocht vertrekken, waardoor hij nu heeft gekozen voor een overstap naar Ulsan Hyundai uit Zuid-Korea. "Dave wilde graag nog een keer een buitenlands avontuur aangaan en ook wij stonden open voor een vertrek. We willen Dave bedanken voor zijn inzet en wensen hem uiteraard het allerbeste toe in Zuid-Korea", laat technisch manager Gerry Hamstra weten. Bulthuis werd door Heerenveen een jaar geleden overgenomen van FK Qabala uit Azerbeidzjan.

Update 26 januari 17.38 uur - Transfer Arbër Zeneli definitief beklonken
Arbër Zeneli mag zich speler van Stade Reims noemen. De Franse club maakt zaterdagmiddag via de officiële kanalen melding van de komst van de aanvaller, die overkomt van sc Heerenveen. De Friezen toucheren naar verluidt tussen de drie en vier miljoen euro voor de verkoop van Zeneli, zo meldde de Leeuwarder Courant in een eerder stadium al. "Het is jammer dat we Arbër kwijtraken, maar het is ook een compliment voor zowel de speler als de club. Arbër is hier op twintigjarige leeftijd gekomen en heeft zich bij ons uitstekend ontwikkeld. De uitdaging in de Ligue 1 is hem dan ook van harte gegund. Wij willen Arbër bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij Stade Reims", zegt technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen op de clubsite.

Is het vertrek van Arbër Zeneli een aderlating voor Heerenveen?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
11
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
34
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
20
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties