Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Transfer De Wijs definitief geklapt na mislukte onderhandelingen'

Laatste update:

De voormalig Italiaans international heeft het oog laten vallen op de verdediger, die sinds januari 2017 werd uitgeleend aan Excelsior. De Wijs staat welwillend tegenover een overstap naar de club die het afgelopen seizoen naast promotie naar de Serie A greep. In de play-offs werd Perugia uitgeschakeld door Venezia.

Volgens het dagblad hoopt Perugia PSV te kunnen overtuigen door het salaris van De Wijs over te nemen en afspraken te maken over een doorverkooppercentage in de toekomst. Het contract van de 23-jarige verdediger in het Philips Stadion loopt door tot de zomer van 2019.

De Wijs staat naar verluidt welwillend tegenover een transfer naar Italië, waar hij kan trainen onder 78-voudig international Nesta. Het afgelopen seizoen kwam De Wijs tot negentien competitiewedstrijden bij Excelsior. Door een blessure stond hij enkele maanden aan de kant.

Update 29 juni 17.10 uur - Onderhandelingen tussen PSV en Perugia lopen op niets uit
Jordy de Wijs blijft voorlopig speler van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat onderhandelingen tussen de kampioen van de Eredivisie en Perugia op niets zijn uitgelopen. "Een overgang lijkt van de baan (…) Hij blijft voorlopig bij PSV, maar staat open voor een transfer", aldus verslaggever Rik Elfrink op Twitter. De Wijs ligt nog tot medio 2019 vast.

Update 2 juli 16.36 uur - Update: 'Transfer De Wijs definitief geklapt na mislukte onderhandelingen'
Jordy de Wijs verkast definitief niet naar Perugia, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Italiaanse club wilde niet aan de eisen van PSV voldoen en was niet bereid om water bij de wijn te doen. Het mislukken van de transfer naar Italië is een teleurstelling voor De Wijs, die nu gaat strijden voor zijn kans bij PSV. Beide partijen staan nog wel open voor een transfer.

Zie jij Jordy de Wijs naar de Serie B vertrekken?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties