Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Podolski afgerond: 'Succesvol zijn in de CL'

Laatste update:

In het verleden toonde Galatasaray al interesse, maar besloot Poldi niet naar de Süper Lig te gaan. In januari van dit jaar liet de aanvaller zich door Arsenal verhuren aan Internazionale, omdat hij in Londen te weinig aan spelen toekwam. Eenmaal in Milaan bleek de Duitser ook geen echte versterking, mede doordat Inter als collectief zwak draaide. De belangstelling van Galatasaray bleef echter onverminderd groot.

Half juni gaf trainer Hamza Hamzaoglu van de Turks kampioen toe dat Podolski op de verlanglijst stond, samen met André-Pierre Gignac. Nu is men dus dicht bij de komst van de wereldkampioen, want de onderhandelingen zijn van start gegaan. Het heeft er alle schijn van dat de gesprekken snel succesvol afgerond worden. Arsenal wil de Duitse aanvaller niet meer terug, Podolski wil zelf naar Istanbul en zijn contract loopt nog maar twaalf maanden.

Update 4 juli 11.00 uur - Podolski zet zaterdagmiddag handtekening in Istanbul
Lukas Podolski zet zaterdagmiddag om 15.30 uur zijn handtekening onder een meerjarig contract bij Galatasaray. De Turkse topclub kondigde vrijdagavond de onderhandelingen aan met Arsenal over de overname van de Duitse aanvaller. Toen al meldden de Turkse media dat de deal min of meer al afgerond was en dat blijkt juist te zijn. Poldi is vanaf zaterdag officieel verbonden aan de landskampioen en dan wordt duidelijk voor hoe lang hij tekent.

Update 4 juli 15.44 uur - Podolski definitief naar Turkije: 'Succesvol zijn in Champions League'
Lukas Podolski is officieel speler van Galatasaray. De Duitse aanvaller zette zaterdag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen, met de optie op nog en extra jaar. "De club toonde dit jaar serieuze interesse. Ik heb het overlegd met mijn familie en die vonden dit ook een mooie keuze", aldus de Duits international. "We gaan de titel en beker prolongeren en zullen succesvol zijn in de Champions League", belooft hij alvast.

Met Lukas Podolski haalt Galatasaray iemand binnen die de club sterker maakt

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties