Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Transfer van Vitesse-spits ketste af vanwege papierwerk'

Laatste update:

Dauda kreeg alleen in zijn debuutseizoen bij Vitesse serieuze kansen en scoorde toen zes keer in zestien wedstrijden. Het seizoen erop zag Peter Bosz het tot de winterstop aan met de Nigeriaanse aanvaller, die driemaal scoorde. Vervolgens werd hij uitgeleend aan Hearts, waar hij het met vijf goals in dertien duels ook niet slecht deed.

Dauda, wiens contract volgend jaar zomer ten einde loopt, is nu echter naar Turkije vertrokken. FOX Sports weet dat de spits nog een medische keuring moet ondergaan bij Sivasspor en dat hij ook nog persoonlijk tot een akkoord moet komen. In dienst van Vitesse blijft de teller steken op 9 doelpunten in 27 wedstrijden.

Update 1 september 15.50 uur - 'Transfer van Vitesse-spits ketste af vanwege papierwerk'
Abiola Dauda leek woensdag een transfer van Vitesse naar Sivasspor te gaan maken, maar de spits veranderde toch niet van werkgever. Volgens technisch directeur Mo Allach had dat echter niets van doen met de medische keuring van Dauda. Allach bestrijdt dat de aanvaller de medische tests niet doorkwam en wijt het mislukken van de transfer aan de administratieve zaken. "Vanuit Turkse zijde kon het papierwerk niet tijdig worden afgerond om de transfer voor de deadline te bevestigen", aldus Allach aan het Algemeen Dagblad.

Abiola Dauda heeft te weinig laten zien bij Vitesse

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
51
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties