Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Transfer Younes ketst definitief af; Ajax loopt transfersom mis

Laatste update:

Volgens Corriere dello Sport heeft Ajax op het laatste moment nieuwe eisen neergelegd bij i Partenopei. Journalist Gianluca Di Marzio meldt dat er geen akkoord is gevonden tussen de twee clubs aangaande de betalingstermijnen. Younes is al medisch gekeurd door Napoli en stond op het punt om voor vijfenhalf jaar te tekenen.

De transfer lijkt dus mogelijk niet door te gaan en pas in de zomer plaats te vinden. Eerder werd al duidelijk dat de overgang van de international, die wegens privé-omstandigheden is teruggekeerd naar Duitsland, allesbehalve soepel verloopt. Advocaat Mario de Rossi, die samen met tussenpersoon Nicola Innocentin toezicht houdt op de overdracht, gaf al aan dat Ajax moeilijk zou doen.

"De onderhandelingen gingen goed, maar de transfer heeft vertraging opgelopen vanwege administratieve rompslomp van Ajax. Het is niet makkelijk onderhandelen met de Nederlandse club", zei De Rossi in gesprek met Radio CRC. De Duitser denkt al wekenlang aan de Italiaanse topclub. "Hij vroeg ook om informatie bij Arek Milik (ex-Ajacied, red.). Ik heb hem zelf laten zien dat de stad leeft van het voetbal", aldus De Rossi.

Update 30 januari 2017 - Transfer Younes ketst definitief af; Ajax loopt transfersom mis
Amin Younes maakt het seizoen af bij Ajax. De Eredivisionist had met Napoli al een akkoord bereikt over een winterse transfer van de linksbuiten naar Italië, maar Younes ziet vanwege persoonlijke omstandigheden af van een overgang nu, zo bevestigt zaakwaarnemer Nicola Innocentin tegenover De Telegraaf. Hij zal in de zomer alsnog transfervrij naar Napoli vertrekken. Ajax loopt zodoende een transfersom van vijf miljoen euro mis.

Verwacht jij dat Amin Younes deze winter vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
5
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
11
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
19
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
7

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties