Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Töre ontkent verhaal over getrokken pistool en wil Turkije verlaten

Laatste update:

Turkije sloot de WK-kwalificatiereeks op 15 oktober af tegen Nederland en na afloop gingen Calhanoglu en Toprak met wat vrienden de stad in. Daar troffen zij ploeggenoot bij de Turkse ploeg Gökhan Töre, die ook met wat bekenden iets aan het drinken was. Van een gezellige sfeer was echter geen sprake: de vrienden van Calhanoglu/Toprak en Töre kregen het met elkaar aan de stok en er ontstond al snel een knallende ruzie.

Calhanoglu, Toprak en de rest van de vriendengroep besloot om de kroeg te verlaten, maar daarmee was het verhaal nog niet voorbij. Töre en zijn vrienden vertrokken ook naar het hotel waar de Turkse nationale ploeg verbleef en zij klopten hard op de deur van de hotelkamer van Calhanoglu en Toprak. Er werd niet opengedaan, maar de vriendengroep bemachtigde een key-card voor de kamer en stond plotseling weer in dezelfde ruimte als de Bundesliga-spelers.

Volgens BILD liep de zaak nu echt uit de hand en trok een van de vrienden van Töre een pistool, die hij naar Calhanoglu en Toprak richtte. De schrik zat er natuurlijk goed in, maar verder gebeurde er gelukkig niets. In april was de 22-jarige Töre overigens nog betrokken bij een schietpartij: hij zat ook toen in een kroeg, toen hij bij een ruzie in de vuurlinie kwam te staan en een van de kogels in zijn schouder kreeg. Zijn club Besiktas meldde toen dat Töre het slachtoffer was geworden van 'verkeerd moment, verkeerde plaats' en dat hij niets met de schietpartij te maken had, maar daar kunnen inmiddels dus vraagtekens bij gezet worden. De Turkse internationals hebben nog niet op de berichtgeving gereageerd.

Update 8 juni 14.14 uur - Töre ontkent verhaal over getrokken pistool en wil Turkije verlaten
Gokhan Töre is op zoek naar een transfer. In de Turkse media verscheen een verhaal dat een vriend van de aanvaller van Besiktas na de interland Turkije-Nederland een pistool had getrokken en deze op Hakan Calhanoglu en Ömer Toprak had gericht. Dit bericht werd overgenomen door BILD, maar volgens de zaakwaarnemer van Töre is het verhaal uit de duim gezogen. "We zullen legale stappen ondernemen", zegt zaakwaarnemer Ahmet Bulut. "Gokhan wil niet langer in Turkije blijven: de media beschuldigen hem constant van dingen die hij niet gedaan heeft en maken hem zwart. We hebben aanbiedingen uit Spanje en Duitsland ontvangen, binnen twee weken zal er duidelijkheid zijn."

Geloof je dat dit verhaal waarheid is?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
18
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties