Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tuchtcommissie spreekt Beugelsdijk vrij na eis van vijf duels

Laatste update:

Vlak voor tijd ging Beugelsdijk een luchtduel aan met Pablo Mari, waarna de speler van NAC geraakt werd. ADO Den Haag beslist later vandaag of het in beroep gaat tegen het schikkingsvoorstel.

Beugelsdijk bezorgde ADO de overwinning door in de tachtigste minuut het enige doelpunt van de avond te maken in Breda. Het team van Fons Groenendijk is daardoor op de negende plek terug te vinden, met tien punten uit zeven duels.

Update 3 oktober 16.14 uur - ADO gaat in beroep tegen schikkingsvoorstel Beugelsdijk
ADO Den Haag heeft besloten om tegen het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing in beroep te gaan, zo maakt de club officieel bekend. De aanklager betaald voetbal wil Tom Beugelsdijk schorsen omdat hij een elleboogstoot uitdeelde aan Pablo Mari.

Update 5 oktober 21.20 uur - ADO ziet beroep stranden en moet zelfs vrezen voor zwaardere straf
Het beroep dat ADO Den Haag instelde tegen het schikkingsvoorstel voor Tom Beugelsdijk heeft niet het gewenste effect gesorteerd. De aanklager betaald voetbal verhoogde donderdag de eis van vier naar vijf wedstrijden schorsing, vanwege een vermeende elleboogstoot van de verdediger in het uitduel met NAC Breda aan het adres van Pablo Marí. Vrijdag volgt de uitspraak van de tuchtcommissie.

Update 6 oktober 10.18 uur - Tuchtcommissie spreekt Beugelsdijk vrij na eis van vijf duels
Tom Beugelsdijk is vrijgesproken door de tuchtcommissie van de KNVB voor zijn vermeende elleboogstoot jegens Pablo Mari in de wedstrijd tegen NAC Breda. De verdediger van ADO Den Haag kreeg een schikkingsvoorstel van vier duels, die in het hoger beroep zelfs werd verhoogd naar vijf wedstrijden. Vrijdag kreeg de mandekker te horen dat hij is vrijgesproken en derhalve volgende week in de thuiswedstrijd tegen Excelsior gewoon in actie kan komen.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties