Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tunesië biedt excuses aan en ontloopt schorsing voor Afrika Cup

Laatste update:

Bij de rellen van donderdagavond in Malabo vielen minstens 36 gewonden. De fans van Equatoriaal-Guinea konden het niet verkroppen dat hun land geen partij kon bieden aan Ghana en zochten de confrontatie met de supporters van de tegenpartij. Ze gooiden flesjes en andere projectielen naar de fans van Ghana, de dug-out van the Black Stars en naar de politiehelikopter die later over het stadion vloog.

Het duel moest in de slotfase dan ook worden stilgelegd door de scheidsrechter. Ook Tunesië kreeg overigens een tik op de vingers van de CAF. In de kwartfinale tegen Equatoriaal-Guinea kreeg het thuisland een goedkope strafschop en na afloop spraken Tunesische bondsofficials van een doorgestoken kaart. Als zij zich daar nu niet van distantiëren, wordt Tunesië mogelijk geschorst voor de Afrika Cup van 2017 in eigen land.

Update 19 februari 14.50 uur - Tunesische bond gaat in tegenaanval en stapt naar sporttribunaal
De Tunesische voetbalbond stelt alles in het werk om een verbanning van de Afrika Cup in 2017 te voorkomen. Het land ging tijdens de afgelopen editie van het toernooi onderuit tegen gastland Equatoriaal-Guinea, dat in de slotfase van het onderlinge duel een uiterst dubieuze strafschop mee kreeg. De Tunesiërs uitten vervolgens felle kritiek op het optreden van de dienstdoende arbiter, maar werden op de vingers getikt door de Afrikaanse voetbalbond (CAF).

Die legde Tunesië ten laste dat het partijdigheid en een gebrek aan ethiek bij de CAF zou hebben geïnsinueerd. Voor 31 maart moet de Tunesische bond daarvoor zijn excuses hebben aangeboden. De Noord-Afrikanen laten het daar echter niet bij zitten: donderdag kondigden zij aan dat de zaak aanhangig zal worden gemaakt bij het internationaal sporttribunaal (CAS).

Update 30 maart 20.05 uur - Tunesië biedt excuses aan en ontloopt schorsing voor Afrika Cup
Tunesië is aan een schorsing voor de Afrika Cup van 2017 in eigen land ontsnapt. De voetbalbond moest voor het einde van de maand maart zijn excuses aanbieden voor de kritiek die men na de kwartfinalewedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea leverde aan het adres van de scheidsrechter. Het gastland kreeg een goedkope strafschop en daarop spraken Tunesische bondsofficials van een doorgestoken kaart. Vicevoorzitter Maher Snoussi laat maandagavond weten dat men een akkoord heeft bereikt met de Afrikaanse voetbalfederatie (CAF) en dat er dus geen sancties zullen volgen.

-
Een passende straf voor Equatoriaal-Guinea?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties