Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Turkse voetbalbond ligt dwars bij transfer van ex-Ajacied

Laatste update:

De Belgische topclub heeft de Kameroense middenvelder voor twee seizoenen aan zich gebonden. Na vijf speelronden staan de Rouches op plaats acht in de Pro League en trainer Guy Luzon kon nog wel wat ervaring gebruiken op zijn middenrif. Enoh moet daar mede voor gaan zorgen. In dienst van Ajax Cape Town, Ajax en Fulham speelde de Afrikaan in totaal 143 wedstrijden op het hoogste niveau.

Hij was deze zomer met Kameroen nog actief op het WK 2014 in Brazilië. Daar deed hij mee in alle drie de groepswedstrijden tegen Kameroen, Kroatië en Brazilië. Enoh komt de komende maanden sowieso een bekende club tegen, want Standard Luik werd vrijdag tijdens de loting voor de Europa League gekoppeld aan Feyenoord. Ook Sevilla en Rijeka uit Kroatië zitten in Groep G.

Update 14 september 15.40 uur - Turkse voetbalbond ligt dwars bij transfer van ex-Ajacied
Standard Luik dacht ex-Ajacied Eyong Enoh binnen te hebben, maar de transfer is nog niet rond. Via de officiële kanalen meldt de Belgische topclub problemen met Antalyaspor en de Turkse voetbalbond. Enoh zou transfervrij zijn omdat zijn club degradeerde, maar de Turkse voetbalbond heeft nog geen toestemming gegeven voor een vertrek. Standard Luik heeft inmiddels contact gezocht met Antalyaspor en met de wereldvoetbalbond FIFA om tot een oplossing te komen.

Eyong Enoh is een aanwinst voor Standard Luik

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties