Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tévez hoopt boete van zes weeksalarissen te ontlopen

Laatste update:

Begin november reisde El Apache al zonder toestemming van City naar zijn geboorteland Argentinië en daar verblijft hij nu nog steeds. Zijn werkgever noemt de langdurige absentie 'buitenproportioneel' en heeft Tévez een boete van zes weeksalarissen gegeven. De Argentijn verdient ongeveer 200.000 pond per week, dus dit bedrag komt neer op om en nabij anderhalf miljoen euro.

City heeft Tévez niet meer betaald sinds hij op 7 november zomaar in het vliegtuig naar Buenos Aires stapte en legde de aanvaller ook al een boete van twee weeksalarissen op wegens het weigeren van een invalbeurt tegen Bayern München. Tévez grijpt nu ook naast een aantal bonussen en is in totaal al tien miljoen euro (!) misgelopen. De goaltjesdief vraagt dan ook een behoorlijk salaris aan de clubs die hem willen hebben.

Paris Saint-Germain leek de belangrijkste kandidaat om Tévez te kopen, maar zelfs de steenrijke Fransen vinden de voormalig aanvoerder van City wat duur. Nu Alexandre Pato geblesseerd is, is Milan weer terug in de race. City-voorzitter Khaldoon Al Mubarak denkt echter niet dat een transfer naar Milan gerealiseerd zal worden, omdat de Italiaanse landskampioen de vraagprijs voor Tévez (ongeveer 34 miljoen euro) niet op tafel wil of kan leggen.

Mancini hoopt dat er snel een einde komt aan de 'Tévez-saga'. "Het is onmogelijk dat hij nog wedstrijden zal spelen voor Manchester City, hij keert zeker niet terug in de selectie", zei de manager van Manchester City op een persconferentie. "Hij wil niet blijven, dus dan kan hij ook geen wedstrijden meer voor ons spelen. Ik hoop dat dit snel opgelost is, voor alle partijen." Het contract van Tévez bij City loopt nog tot de zomer van 2014 door.

Update 31 januari 13:40 uur - Tévez hoopt boete van zes weeksalarissen te ontlopen
Carlos Tévez legt zich niet zomaar neer bij de straf die Manchester City hem wil opleggen. De club wil de Argentijn een boete geven van zes weeksalarissen wegens werkweigering, maar Tévez gaat daar niet mee akkoord en gaat in beroep bij de Premier League. Op het moment heeft het er alle schijn van dat Tévez deze transferperiode niet zal vertrekken bij City.

Wat moet Manchester City doen met Carlos Tévez?

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
114
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties