Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tévez krijgt steun van club: 'De uitspraken zijn uit de context gehaald'

Laatste update:

"In Zuid-Amerika en Europa leren kinderen het spelletje op jonge leeftijd, maar in China niet. Ze zijn daarom technisch niet goed onderlegd. Het voetbal zit bovendien heel anders in elkaar", legt Tévez uit. "Het voetbal is anders, ze spelen niet op dezelfde manier. Ik denk dat hun voetbal zelfs over vijftig jaar nog niet meekan."

Het is geen geheim dat Tévez moeilijk kan aarden in China. De aanvaller zou zijn zinnen al gezet hebben op een terugkeer naar Boca Juniors, maar dit is niet mogelijk door het contract van Tévez bij Shanghai Shenhua. Daarnaast werd de Argentijn vorige week flink bekritiseerd door zijn trainer Wu Jingui.

De oefenmeester zei dat Tévez te zwaar was en niet fit bleek te zijn. Daarom zou hij de Argentijn voorlopig niet opstellen. In het duel met Shanghai SIPG deed Wu Jingui toch een beroep op de aanvaller, die in de tweede helft in het veld kwam. Tévez wist weliswaar te scoren, maar Shanghai Shenhua verloor met 6-1 van de stadgenoot.

Update 22 september 09.00 uur - Tévez krijgt steun van club: 'De uitspraken zijn uit de context gehaald'
Shanghai Shenhua heeft zich in een persbericht achter Carlos Tévez geschaard. Volgens de Chinese club heeft SFR Sport de uitspraken van de Argentijn niet goed vertaald. "De taal die het Franse medium heeft gebruikt is misleidend en cynisch, waardoor de uitspraken van Tévez vervormd zijn. Hij zei dat hij de beelden met ondertiteling nog niet had gezien, maar we denken dat het interview overdreven is. Zijn uitspraken zijn uit de context gehaald en hij heeft laten weten dat hij niemand in China wilde kwetsen", laat Shanghai Shenhua weten.

Denk jij dat Carlos Tévez het nog lang volhoudt in China?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
4
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
40
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties