Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tévez ontbreekt opnieuw en zit nog steeds in Argentinië

Laatste update:

Volgens de Engelse omroep heeft de aanvaller begrepen dat het niet zoveel zin heeft om in beroep te gaan en wil hij de zaak nu vooral laten rusten. Tévez hoopt in januari te kunnen vertrekken bij Manchester City, zodat er definitief een punt kan worden gezet achter het hoofdstuk. Onder meer Internazionale, Liverpool en Corinthians zouden belangstelling hebben.

De 27-jarige Tévez heeft inmiddels weer gesproken met Roberto Mancini, die echter nog altijd wacht op de excuses van El Apache. Tévez is niet van plan om zijn verontschuldigingen aan te bieden: hij claimt dat er nooit sprake is geweest van werkweigering. De aanvaller scoorde 44 keer in 69 competitiewedstrijden voor City.

Update 9 november 08:15 uur - Rebelse Tévez trekt zonder toestemming naar Buenos Aires
Carlos Tévez accepteert de straf die hij kreeg opgelegd van Manchester City, maar daarmee is het hoofdstuk over de veelbesproken Argentijn nog niet afgesloten. De zaakwaarnemers van Tévez vroegen dit weekend aan algemeen directeur John McBeath of de aanvaller naar Buenos Aires mocht afreizen, maar dat verzoek werd afgewezen, omdat Roberto Mancini Tévez gewoon op de training wil zien. Dinsdag kwam El Apache desondanks aan op het vliegveld in de hoofdstad van Argentinië.

"Ik ben hier gekomen om rust te pakken", was het korte commentaar van Tévez aan de Argentijnse journalisten. Mancini verwacht zijn voormalige aanvoerder woensdag gewoon op de training, maar de Italiaan hoeft dus niet te rekene

Update 12 november 13:48 uur - Tévez laat deadline lopen: 'We hebben niets van hem gehoord'
De relatie tussen Manchester City en Carlos Tévez wordt er niet beter op. De spits vertrok zonder toestemming naar Argentinië en heeft sindsdien niets meer van zich laten horen. De clubleiding van de lijstaanvoerder in de Premier League had de aanvaller gevraagd om uitleg, maar heeft die niet gekregen. "We hebben Carlos gevraagd contact te zoeken, maar hebben niets van hem gehoord", verzekert een woordvoerder via de officiële kanalen van de club.

Update 14 november 17:30 uur - Tévez ontbreekt opnieuw en zit nog steeds in Argentinië
Carlos Tévez lijkt niet meer van plan om zijn gezicht te laten zien bij Manchester City. De aanvaller werd niet opgeroepen voor de Argentijnse ploeg, maar pakte vorige week desondanks het vliegtuig naar Buenos Aires. Manchester City hoopte Tévez maandag weer terug te zien op het trainingsveld, maar de aanvaller ontbrak opnieuw. Volgens zijn adviseurs zit El Apache nog steeds in Argentinië.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties