Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Tweede afmelding sc Heerenveen: 'Er kan ook geen sprake van zijn'

Laatste update:

Zelf zei de 72-jarige De Haan dinsdag dat het bij vier wedstrijden zou blijven. Vonk corrigeert hem een dag later en zegt dat er in samenspraak met de ervaren trainer is besloten dat hij het voorlopig doet voor de club. De Eredivisionist gaat in alle rust op zoek naar de definitieve opvolger van Lodeweges en wie dat wordt, ziet men vanzelf wel. "Het kan iemand van binnen de club zijn, maar ook van buiten de club", aldus Vonk aan de NOS.

De technisch manager van sc Heerenveen krijgt de naam van Alex Pastoor voorgelegd: die doet het prima bij Sparta Rotterdam en mag daar blijven, maar heeft nog niet zijn handtekening gezet. "Ik heb meerdere namen gehoord, ook die van Gertjan Verbeek. Dat zijn namen die altijd aan ons verbonden worden als we een trainer zoeken en daar ben ik ook wel trots op, het zijn goede trainers", aldus Vonk.

Update 21 oktober 21.25 uur - 'Dit seizoen word ik zeker geen trainer van sc Heerenveen'
Bestuurslid technische zaken Hans Vonk van sc Heerenveen hoeft geen contact op te nemen met Gertjan Verbeek. De oefenmeester van VfL Bochum ziet niets in een terugkeer naar het Abe Lenstra Stadion. "In de huidige organisatie ga ik niet bij Heerenveen werken", is Verbeek helder tegen FOX Sports. "Dit seizoen word ik zeker geen trainer bij Heerenveen." Hij heeft een aflopend contract in Duitsland. "Maar ook daarna zie ik mezelf niet bij Heerenveen aan de slag gaan. Bij die club is het sportief, financieel en organisatorisch een wanorde."

Update 22 oktober 15.20 uur - Tweede afmelding sc Heerenveen: 'Er kan ook geen sprake van zijn'
Alex Pastoor zou in beeld zijn bij sc Heerenveen, maar de coach van Sparta Rotterdam is niet van plan te vertrekken van Het Kasteel. "Ik vertrek alleen als Sparta wil dat ik weg ga om een transfersom te ontvangen", zegt Pastoor tegen RTV Rijnmond. Hij heeft in ieder geval niets gehoord van sc Heerenveen. "Wat mij betreft kan daar geen sprake van zijn, want ik wil eruit komen met Sparta." Eerder gaf Gertjan Verbeek al aan niet open te staan voor een avontuur in Friesland.

Zou jij Alex Pastoor een goede trainer vinden voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties